dijous, 14 de juliol del 2011

Kepa Junkera i Rolando Luna al C.A.T.

El biscaí Kepa Junkera i el pianista cubà Rolando Luna presenten Habana Sessions al C.A.T.

Cuba, la seva música i els seus intèrprets exerceixen una especial fascinació en tot aquell que s'acosta a la seva cultura. Els seus músics són capaços, gairebé de manera natural, d'arribar a un maridatge perfecte entre el tradicional, el contemporani i les diferents formes musicals que s'entrellacen i que sorgeixen de manera espontània entre els dits d'aquests veritables genis.

El biscaí Kepa Junkera i la seva trikitixa s’han fusionat amb el cubà Rolando Luna i el seu piano i han cuinat Havana Sessions. Aquest projecte compost per 11 talls de temes ja coneguts del músic biscaí ve a completar el projecte FANDANGO que va arrencar el juny del 2009 amb el disc Provença Sessions. Gravat enterament a la ciutat de l'Havana (Cuba) l'abril de 2009, aquest àlbum contagiat de qualitat i frescor compta amb la trikitixa i les melodies de Kepa Junkera, amanit amb la senzillesa i la subtilesa del cubà Rolando Lluna, pianista de jazz de "Bona Vista Social Club ", protagonitzant junts un disc diferent i personal, ple de força i amb una energia especial, rebent l'un la música de l'altre amb absoluta complicitat i buscant transmetre l'essència del directe, del contacte proper amb el públic.


Seguint la línia del projecte FANDANGO, en el qual s'emmarca Havana Sessions, el disc fa un repàs dels temes que més s'adeqüen a l'essència d'aquest recopilatori. Una trobada de dos grans músics que bé podria tenir lloc en qualsevol petita sala de qualsevol part del món. Un disc net, sincer i íntim que juntament amb el seu antecessor vénen a definir FANDANGO com un dels projectes més eclèctics, musicalment parlant, en la discografia de Kepa Junkera.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada