divendres, 7 d’octubre del 2011

Tornen els duets de la Taverna del C.A.T.!

Els dimecres del 19 d'octubre al 30 de novembre a partir de les 21.30 h, el Via Fora! del C.A.T. es converteix en una taverna amb bona música i bon ambient! Tornen els duets que et faran gaudir d'una estona de folk en viu!

Enguany, obriran les sessions Tomàs “Fletxa” Morales i Samuel Arderiu sota el títol dels Trobadors de la Plana. Us deixem una mica d'explicació del que fan, però si els voleu sentir només cal que vingueu!

Dos cantautors que quan canten junts cançons tradicionals són Els trobadors de la plana. De la plana de l’Empordà, és clar. Ja farà uns quants anys que fan bolos que es caracteritzen per esforçar-se fins al límit amb una entrega total i salvatge a l’hora de cobrar. Els dos sols o amb músics arreplegats. Acústics o endollats. Des d’una barra de bar a un escenari, des d’un aplec de muntanya o una trobada a la riba de la Muga, encara seguim fent i desfent cançons.

Darrerament es passen tres pobles i a part de corrandes i tonades tradicionalíssimes i impopulars dels Països Catalans, interpreten també cançons dels anys setanta cap aquí, temes de la nova cançó, rock català i fins i tot alguna de nostra... I ara sovint amb bases pseudoelectròniques... És que el futur ja no és el que era....


Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada