dilluns, 6 de febrer del 2012

Tradicionàrius:: concerts de la setmana

Dijous 9 de febrer a les 21.30 h - C.A.T. – 10 € Amics del C.A.T. 5 €
Pere Jou (4t1a) + Marta Rius

Pere Jou viu a Barcelona i 4t1a és el grup de l’escala de veïns. Avesats a les distàncies curtes, parlen i canten les coses que a tots ens interessen i ens importen. Expliquen històries pròpies i d’amics. Potser la Marta Rius aixeca més el vol. El seu repertori d’autora, derivat de músiques folk i tradicionals, és més poètic. Se li escapen sovint pinzellades de mística rural. Es prodiga en l’ús d’instruments diversos, a vegades de construcció artesanal o de joguines. Això de ben segur donarà color al repertori escollit pel concert. La Marta viu en un poblet de la Catalunya Vella, potser ens farà sentir el soroll dels pollancres al vent les tardes d’estiu...


Divendres 10 de febrer a les 22 h - C.A.T. – 10 € Amics del C.A.T. 5 €
ALM - Música modal d’orient i occident

Alm és un grup format per músics amb orígens musicals i trajectòries ben diferents, que, amb el temps, han trobat en les sonoritats tradicionals un vehicle d’expressió propi. El resultat és un sòlid quartet en què la potent base sonora representada pel so de la dolçaina i les violes de roda es complementa amb d’altres instruments de vent i de corda que conformen una suggerent textura de timbres i registres variats.



Tazzuff

Presenta el seu últim disc Camaleons Daltònics

Després de guanyar el III Premis Sons de la Mediterrània (2010), Tazzuff ha editat recentment el seu primer treball: Camaleons Daltònics. El dia 10 de febrer es presentarà aquest primer àlbum en una nit especial, irrepetible i plena de sorpreses. Us convidem a tots a participar d'aquesta festa que com sempre, però més que mai, també serà la vostra. Una celebració que us permetrà gaudir de Tazzuff d'una forma diferent, única, tot gaudint d'un espectacle fet a mida per a l'ocasió.



Dissabte, 11 de febrer - 22h – Teatre Cal Ninyo – PREU: 5 €
Borinots Tres Quar-Trance

Borinots Tres quar-Trance és el nou projecte de Borinots, on el flabiol, la cornamusa i la tarota fonen el seu so ancestral amb els ritmes més potents i electronitzats d’avui. La seva música, d’inspiració i orígen tradicional, s’adapta a la postmodernitat i penetra els sentits amb impulsos elèctrics. S’esdevé una metamorfosi on hom no sap si està a un ball a plaça o a una rave. Les banderoles s’han convertit en làsers i llums de neó. Robes provocatives. Balls que desafien la gravetat.

Assabè

Assabè neix de la fascinació per la sonoritat, energia i vitalitat de la música balcànica (sobretot gitana), klezmer i per la vesant més ravera de la música electrònica. Així, a finals del 2008 neix KT i Rebor decideixen fer un grup que uneixi aquestes dues passions.
Dit i fet: acordió, saxo, dues veus i bases electròniques... Assabè

Matinals Infantils Folk
Diumenge 12 febrer - 12 h - C.A.T. - 5 € nens de 4 a 12 anys 3 €

Cantata del drac de foc i fum amb text d'Eduard Delgado, dibuixos de Picanyol i música tradicionals catalanes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada