dilluns, 17 de juny de 2013

ACTIVITATS DE LA SETMANA AL C.A.T. del 17 al 22 de juny

Dimarts 18 de juny – 20 h –C.A.T. – entrada lliure
Festa final dels tallers de música i dansa tradicionals del C.A.T.

En el format clàssic de Concert-Ball del Tradicionàrius, alumnes i professors ensenyaran la feina realitzada durant el trimestre. Actuaran com a solistes, però també en grups d’un mateix instrument o en combinacions de diferents instruments, en una mostra de l’activitat pedagògica del centre. És un dia en què es premia l’esforç i servirà a alumnes i acompanyants per comprovar que les hores invertides serveixen per gaudir sempre una mica més de la música i del ball. Per a més informació dels tallers de danses i instruments tradicionals, consulteu la web del C.A.T.


Dimecres 19 de juny – 21.30 h – Via Fora! C.A.T. – entrada lliure
La Taverna del C.A.T.
Koldo González i Dani López

Per aquesta sessió de la Taverna del C.A.T. tenim a dos joves, en Koldo González i Dani López que es van conèixer de ben petits i han crescut envoltats de la mateixa música, doncs es van formar en el món de la música tradicional a les Colònies per a Joves Intèrprets d'Arsèguel, on, amb uns quants companys més, feren néixer el grup Stukat del Bolet. Actualment també són companys a Trujazz, un nou projecte on exploren nous camins de la música tradicional.
 


Dani López: saxo alt
Koldo González: acordió diatònic


Divendres 21 de juny –22 h– C.A.T. – Taquilla 10 €, anticipada a codetickets 8 €, Amics del C.A.T. i Socis de Forcat 5 €

21.30 h (obertura de portes)

iCatRumba by iCat.cat presenta
La Rumba del s.XXI
La Màlaga i Arrels de Gràcia

iCatRumba by iCat.cat presenta en directe a La Màlaga i Arrels de Gràcia. Dos dels grups que els últims anys han crescut amb més força i amb temes com “Només tu i jo” o “La Moto” que ja són clàssics. Hi ha qui ja els veu com a hereus dels artistes i grups que més han fet per la consagració de la rumba catalana. Ambdós grups arriben el 21 de juny, Dia de la Música, amb el seu primer disc sota el braç: La Màlaga amb “Mañana Sol” (Sant Gaudenci Records, 2013) i Arrels de Gràcia amb “Més o Menys” Achilisounds / Sant Gaudenci Records, 2013). Un concert que promet ser referent de la rumba catalana del 2013 i dos dels grups que més faran sonar el ventilador al món les pròximes dècades.

Dissabte 22 de juny – 21.30 h – C.A.T. – Taquilla 10 €, anticipada a codetickets 8 €, Amics del C.A.T. i 5 €

Obertura de portes a les 21.15 h

FESTIVAL POÈTICO-MUSICAL
DANIEL SÁEZ I FABRICANTS presenta "Deixa-ho córrer, mala bèstia!" poemes de Jordi Pope
ROSA POU presenta "Entre monosíl•labs"
ELS NENS EUTRÒFICS presenten el nou disc "En Helicòpter"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada