dimarts, 16 de novembre del 2010

Què passa aquesta setmana al C.A.T.?

Com que aquesta setmana hi ha molta activitat al C.A.T. us fem una petita agenda perquè estigueu assabentats de tot! Tot promet, així que si teniu una mica de temps lliure no us perdeu res!

LA TAVERNA DEL C.A.T.
Dijous 18 de novembre a les 21.30 h al bar Via Fora! del C.A.T.
Entrada lliure

Blai Casals i Manu Sabaté
Et farem un bombó

Blai Casals i Manu Sabaté, són dos joves músics que tenen en comú un interès per la música d'arrel tradicional catalana. Han apostat per una formació de butxaca autogestionada: en Blai, amb un acordió i una triki a les mans, recupera la tradició dels vells acordionistes del Pirineu, mentre que en Manu amb els seus "pitus" dota de la formació d'unes melodies amb una sonoritat més nostrada.


EUSKAL HERRIA SONA 2010 AL C.A.T.
Divendres 19 de novembre a les 22 h
Preu: 5€, Amics del C.A.T. i Socis de l’Heuskal Etxea 2,5€

Gose presenta el seu darrer disc Gose III

Inclassificables per la varietat de matisos que engloben, dir que Gose és fortalesa, inconformisme, fascinació i insinuació és quedar-se molt curt. Gose és un exercici de contrast, barreja, unió, combinació d’electrònica i trikitixa, una visió moderna, actualitzada i avantguardista de la música que es fa a Euskal Herria. Tres músics en escena que omplen i satisfan com una banda. Perquè ajuntar l’electrònica amb la triki és refrescant i apetitosa com la bona cuina, tornen al festival EH Sona a presentar el seu últim disc, Gose III.

http://gose.info/


ALTRES ACTIVITATS AL C.A.T.

Dijous 18 de novembre a les 21 h
La vuitena mostra portuguesa a Espanya porta el cantant de fados António Zambujo
Preu: 10€

António Zambujo presenta el seu darrer treball Guia dins la vuitena mostra portuguesa a Espanya. Aquest músic s’associa a les últimes fornades de renovadors de la música popular portuguesa. Si assistiu al concert, de ben segur que gaudireu d’una brillant actualització del fado.

http://www.mostraportuguesa.es/es/musica/zambujo.html


Dissabte 20 de novembre a les 22 h
Sciurus presenta l’espectacle Esquirols XXI
Preu: 12€ Amics del C.A.T. 10% de descompte

La proposta que Scirus ens fa a través de l’espectacle ESQUIROLS XXI té la voluntat de fer sonar les cançons del mític grup els Esquirols tal i com les van deixar enregistrades ara fa 25 anys, tot respectant-ne i recuperant-ne la sonoritat i els mateixos arranjaments vocals i instrumentals.

www.esquirols21.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada