dimecres, 25 de maig del 2011

Música i llibres al C.A.T.!

Aquesta setmana tenim tres activitats que giren al voltant de la cultura folk catalana i valenciana!

Dijous 26 de maig, a les 21.30 h a la Taverna del C.A.T. podrem gaudir de la presència de dos grans músics, Marc Egea i Mauricio Molina, que ens presenten música de Mohammed Abdel Wahhab, Sayyed Darwish, Georges Fafah, Valentin Clastrier, Marc Egea, tradicional de turquia, egipte, azerbatjan, etc. No us els perdeu, que entre viola de roda i panderos la cosa promet!


Divendres 27 de maig, a les 20 h al bar Via Fora! del C.A.T., Josep Vicent Frechina presenta el seu llibre La cançó en valencià. Dels repertoris tradicionals als gèneres moderns. En aquest llibre, Frechina hi documenta la història de la cançó en valencià, des dels repertoris i funcionalitats en la societat tradicional en la vida diària, la feina, la festa... fins a la seva actualitat complexa, amb una riquesa creativa que contrasta amb una minsa repercussió públic.

I després de la presentació del llibre, tancaran el cicle Maig Folk al C.A.T. a les 22 h, el grup VerdCel que presenta PetjAdes, un espectacle amb videoprojeccions i música que canta a Raimon.

(Podeu trobar entrades anticipades a atrapalo.com i al C.A.T. o bé el mateix dia del concert).





Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada