dimecres, 8 de juny del 2011

Sanjosex al cicle Cançons de Dingú

Divendres 10 de juny a les 21.30 h

“On és la llibertat, de no voler escollir. Jo em vull quedar aquí i viure com abans, al marge d’un camí veient com passa el temps”, així canta Sanjosex al seu nou treball Al marge d’un camí i així ens cantarà el proper divendres 10 de juny al C.A.T.

Sanjosex

Amb Al marge d’un camí, Sanjosex ens ha regalat un d’aquells discos que fan olor de clàssic, condemnat a fer-nos companyia durant un bon grapat d’anys. Representa la consolidació del músic empordanès entre els grans noms de la Cançó, com ho demostren els tres Premis Enderrock aconseguits recentment.

Sanjosex es mira al mirall per veure qui és i d’on ve. O millor dit: qui som i d’on venim. I ens convida a submergir-nos molt més enllà de la quotidianitat que suggereixen les lletres. I fa neteja: mentre treu la pols i escombra la casa, aparta també les noses que el distreien i apunta a les essències profundes. A la música pop en sentit estricte: la que tots portem escrita a l’ADN en siguem o no conscients. Perquè aquest disc beu de fonts tel•lúriques i alhora té els peus fermament clavats a l’avui.

Sense renunciar a la seva personalitat ni al seu so, Sanjosex busca i troba les essències tel•lúriques, una música amb vocació de cordó umbilical d’una terra i de molts segles: des d’una aproximació a la jota valenciana fins a clucades d’ull a “L’Empordà” i “Muntanyes del Canigó”.




www.sanjosex.com
www.myspace.com/sanjosex

Preu anticipada: 10 €.
Preu taquilla: 12 €.
Bonus dels 3 concerts: 25 €
Amics del C.A.T. 20 % de descompte
Entrades a Atrápalo.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada