divendres, 16 de novembre del 2012

La Taverna del C.A.T., Cose di Amilcare i Circuit Folc 2012


 
La setmana vinent, des de dimecres i fins dissabte, el C.A.T. us té preparades 4 nits de música ben variada! 

Començarem per dimecres 21 de novembre a les 21.30 h al Via Fora! del C.A.T., al cicle La Taverna del C.A.T.,  tindrem una parella de músics excepcionals l'Heura Gaya i en Marcel Casellas, que ens presenten l'espectacle Cuina Catalana! Segur que serà un espectacle per llepar-se'n els dits!


Dijous 22 de novembre seguirem amb el segon concert del cicle Cose di Amilcare, que organitza el Club Tenco i el Festival BarnaSants. En aquest segon concert al C.A.T. que tindrà lloc a les 22 h podreu gaudir de "la joia de la corona de la World Music Italiana" Agricantus acompanyats de la cantant catalana Mariona Sagarra!

Entrades anticipades a Italiaes.org

Divendres 23 de novembre, arriba al C.A.T. el Circuit Folc 2012! Aquest cop ho farà amb la carismàtica veu menorquina de Cris Juanico, acompanyat de bases electròniques i orgàniques i el contrabaixista Joan Solà Morales. Ens presentarà el seu últim treball Dues pedres: cançons arranjades per a la distància curta amb un marcat regust salat i mediterrani.  

Podeu trobar les entrades anticipades a Codetickets!

Per últim, dissabte 24 de novembre, a les 21 h, podreu gaudir de Pia Tedesco i el seu últim treball Bordeaux, historias de cabaret. Podeu comprar les entrades per aquest concert especial de presentació a Codetickets.

Així doncs, la setmana vinent us esperem al C.A.T. per gaudir de tots o d'algun d'aquests concerts! 


Trobareu tota la programació a http://www.tradicionarius.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada