dilluns, 17 de desembre del 2012


 Aquesta setmana al C.A.T. tenim tres actes molt especials!

Carlos Núñes ens presenta el documental Brasil Somos Nos el 17 de desembre. Un viatge a la recerca del seu besavi, Josep Maria Núñez, que va emigrar al Brasil des de Galícia el 1904 i va desaparèixer, suposadament assassinat per un altre músic. L’acompanyarà el director del film, Robert Bellsolà. L'acet serà a les 20 h i l'entrada és lliure.



Els Tallers del C.A.T. acaben les seves classes i ho faran el 19 de desembre a les 20 h amb una gran festa! Tots els alumnes faran una petita mostra del que han après durant aquest trimestre. Com sempre, hi haurà una sessió de concert i després ball folk! Us informem que les inscripcions pel següent trimestre s’obren a partir del 3 de desembre. Tota la informació i preus aquí!

Per últim, Pau Riba + De Mortimers ens porten per segon any consecutiu al C.A.T. l'espectacle Jisàs de Netzerit. Un espectacle transgressor, transgalàctic i transvocàlic, el qual vol dir que està narrat en Que-te-lé, un dialecte del català afectat per una correguda de vocals un punt a la dreta. Un espectacle en què s’ironitza sobre els avatars i els protagonistes de la més rabiosa actualitat política i social amb nadales.


Trobareu tota la informació de la programació, preus de les entrades i horaris a www.tradicionarius.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada