dimecres, 20 de febrer del 2013

Les Vespres dels dimecres, Los Sirgadors i Les Jornades de la cançó

El proper dimecres 20 de febrer, a Les Vespres dels dimecres Paco Pi amb el baix substituirà Marcel Casellas al contrabaix i s’acompanyarà de Marcel Marimon a la guitarra i Eduard Casals al clarinet. Us esperen al Via Fora! del C.A.T. a les 21.30 h!

Després del pas del documental ebrenc per Televisió de Catalunya amb l’exitosa emissió de “Sègula, lo futur de les Terres de l’Ebre” al programa “Sense Ficció” de TV3, “LOS SIRGADORS”, autors de la banda sonora del fim fan el salt de la pantalla de cinema al directe al Tradicionàrius on aquest dijous 21 a les 21.30 h ens presentaran els nous temes del seu proper disc, Primeres Gravacions, últim Directe. Per aquest dijous, Los Sirgadors ens han preparat un homenatge a la trajectòria del cantador Juanito Aragonés, improvisador de la jota versada tant arrelada a les costums de les Terres de l’Ebre. Juanito Aragonés ha estat la persona que en la dècada dels 70 va popularitzar una de les cançons que es poden considerar identificatives de la nostra terra, “Lo Carrilet de la Cava”, també la famosa “Delta del Ebro Precioso”. Per l’ocasió el bus anomenat “Lo llaüt en rodes” desplaçarà una cinquantena de fidels als cants d’arrel a de l’Ebre a Barcelona.











I aquest Divendres 22 engeguen les Jornades de la cançó, amb concerts, tallers i activitats diverses per a tots els públics. Gaudirem del concert amb Tornaveus i del ball del Duo Corbefin-Marsac o de l’espectacle que tancarà les Jornades de la cançó Muret 1213 – Càtars!!! dels Cor País Meu dirigit per Ramon Manent i Quim Lecina. A més, hi ha programats tallers de dansa i de polifonia amb Jaume Ayats i el Duo Corbefin – Marsac; un dinar de cantadors amb les Krregades de Romanços a la sobretaula; i Artur Blasco presentarà el cançoner A peu pels camins del cançoner en format DVD. A més, dissabte a les 12 h hi haurà la tercera sessió de Folk als Mercats amb les Krregades de Romanços i  el Taller d’acordió diatònic del C.A.T.
 
Tota la informació al Bloc de les Jornades de la Cançó
cantadors.blogspot.com






I la propera setmana...
Nico Roig,  el Violinàrius i una sessió més de Les Matinals al C.A.T.!  
Si voleu més informació entreu a www.tradicionarius.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada