dimecres, 17 d’abril del 2013

MAIG FOLK AL C.A.T.

Aquest mes de maig, la sala del C.A.T. tindrà una activitat frenètica amb concerts, presentacions de discos i molt més!


Començarem el mes amb tres concerts excepcionals. El primer, la presentació de l’últim disc de Senior i el Cor Brutal València, Califòrnia (1 de maig, 19 h); divendres 3 de maig a les 22 h, Horacio Curti i Veronique Piron ens delectaran amb un concert en què ens mostraran les músiques del Japó a través de les seves flautes; i per tancar la setmana, Pep Sala ens presentarà el seu espectacle Acústic... però sense passar-se! (4 de maig, 22 h).

 

El cicle de La Taverna del C.A.T. continua amb 4 parelles aquest mes de maig: Koldo González i Ferran Brossa (8 de maig ); Cris Pi i Marta Cruz (15 de maig); Clara Ribatallada i Pep Montsant (22 de maig) i Eduard Casals i Cati Plana (29 de maig). Quatre parelles de grans músics que us faran viure unes vetllades d’allò més divertides i entretingudes. 

 
Seguint en la línia de concerts, els professors del curs d’acordió Curs Rural (Ignacio Alfayé, Aleix Armengol, Marc del Pino, Coloma Bertran i Carlos Gonzalvo) presenten el llibre Recull de partitures del Curs Rural (9 de maig, 21.30h). Divendres 10 de maig a les 22 h, tindrem al C.A.T. els rumberus catalans AI AI AI amb el seu espectacle Liceu Turruai i el dissabte 11, tindrem la gran sort de gaudir de l’acordionista provinent dels Balcans, Martin Lubenov i el seu espectacle Jazzta Prasta. Per tancar una setmana d’allò més atapeïda, ho farem amb un espectacle familiar dins del cicle Matinals al C.A.T. de la mà d’Ara Va de Bo i sota el títol de Entre la flaire de l’espígol i el romaní (12 de maig, 12 h). Un espectacle de poemes i cançons de Joana Raspall i del cançoner popular. 

I per tancar el mes, divendres 17 de maig a les 22 h podreu gaudir de la rumba dels Terratombats, un sinònim de festa i diversió a la sala del C.A.T. . Enguany, no podia faltar el gran concert de La Patum al C.A.T. (23 de maig, 21.30 h) amb les actuacions de Lloll Bertran i Celdoni Fonoll a la primera part i el concert amb La Banda Memorial de Ricard Cuadra, a la segona. Per últim, tindrem al C.A.T. els Obrint Pas, en acústic, amb la sala plena de gom a gom! (entrades exhaurides).



Consulteu els preus i més informació a www.tradicionarius.cat
Entrades anticipades a www.codetickets.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada