dimarts, 28 de maig del 2013

JUNY FOLK AL C.A.T.

El C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius tanca el mes de maig amb una actuació a La Taverna del C.A.T. a càrrec de Cati Plana i Eduard Casals. Ens presenten  La Viu-viu. Nàufrags del folc, un espectacle de ball folk de tots els tresors que han anat trobant al llarg del seu periple vital. Us esperen aquest dimecres 29 de maig a les 21.30 h al Via Fora! C.A.T.

El cicle de La Taverna del C.A.T. no s’atura i durant el mes de juny tindrem 3 sessions més. El 5 de juny amb Anaís Falcó i Christian Simelio; el 12 de juny amb Ramon Manent i David de la Higuera; i tancaran el cicle el 19 de juny, en Koldo González i en Dani López.  

El dia 9 de juny durant tot el dia podreu gaudir de les JornadesInterculturalBCN dedicades al Perú que ha programat l’Associació Cultural Caracola. Una oportunitat per compartir la riquesa de les diferents identitats culturals que conviuen amb la catalana, fent d'elles un punt de trobada, de debat i sobretot de gaudi en tots els sentits.  En aquesta ocasió, les jornades estaran dedicades al Perú amb activitats per nens, exposicions, un dinar, un concert amb Gaddafi Núñez i molt més. Si voleu assistir a les primeres jornades només cal que participeu del Verkami que s’ha creat que trobareu clicant aquí

El dimarts 18 de juny a les 20 h, els alumnes dels Tallers de música i danses del C.A.T. faran una petita mostra del que han après durant aquest trimestre. Com sempre, hi haurà una sessió de concert i després ball folk! Us informem que les inscripcions pel curs vinent s’obriran el mes de setembre. 

Pel que fa a concerts, aquest mes de juny podreu gaudir de La Coral Espígol, el cor resident de la casa, el 14 de juny a les 21.30 h; de Marta Gómez el dia 20 de juny; del concert La rumba del segle XXI el dia de la música, 21 de juny a les 21.30 h, amb els grups La Màlaga i Arrels de Gràcia; un Festival Poètico-Musical amb les actuacions de Daniel Sáez I Fabricants, Rosa Pou i Els Nens Eutròfics el dissabte 22 de juny a les 21.30 h i per últim, un concert de Bikimel el dimarts 25 de juny!
   
Consulteu els preus i més informació a www.tradicionarius.cat





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada