dimarts, 23 de novembre de 2010

I aquesta setmana tenim...

Aquesta setmana també la tenim molt atapeïda i perquè no us perdeu cap activitat de les que us proposem us informem de tot el que farem en aquesta petita agenda. No us ho perdeu! Si voleu més informació podeu entrar a: www.tradicionarius.cat

LA TAVERNA DEL C.A.T.

Dijous 25 de novembre a les 21.30 h al bar Via Fora! del C.A.T.
Entrada lliure

Eduard Casals i Paul Stouthamer
Corda i vent

Involucrats des de fa anys amb la música d’arrel tradicional del país Eduard Casals (multinstrumentista i professor de gralla del C.A.T.) juntament amb PauI Stouthamer (violoncel) oferiran part del repertori que han treballat els darrers anys amb la companyia de teatre holandesa SLEM: del repertori del Punt de Trobada fins al bal musette.


EUSKAL HERRIA SONA 2010 AL C.A.T.
Divendres 26 de novembre a les 22 h
Preu: 5€, Amics del C.A.T. i Socis de l’Heuskal Etxea 2,5€

Oreka TX: Nömadak TX en directe

Oreka TX va viatjar durant els anys 2003-2005 amb la seva txalaparta, un instrument musical únic, que es toca entre dues persones i que ells entenen com un lloc de trobada, de diàleg. S’han trobat amb músics i realitats de pobles llunyans, des de Mongòlia al Sàhara, de Lapònia a l’Índia. De l’experiència viscuda i del material visual i sonor recollit durant aquests viatges sorgeix el nou espectacle: Nömadak TX en Directe: els txalapartaris d’Oreka TX, acompanyats de la seva nova banda i de músics convidats per a l’ocasió, presenten un nou concert - viatge que barreja música i imatges sobre l’escenari.

http://www.myspace.com/orekatx

ALTRES ACTIVITATS AL C.A.T.

Dijous 25 de novembre a les 21 h
La 3a edició del Festival Internacional de Comèdia de Barcelona 2010 presenta Sasà Salvaggio
Preu: 15€ anticipada i 17€ a taquilla

Monòleg en italià de l’humorista Sasà Salvaggio que presenta l’espectacle I love Sicily. L’espectacle té com a objectiu canviar la imatge que tothom té de Sicília, la de la màfia, i mostrar les diferències entre els del nord i els del sud, les bodes italianes i el vocavulari espanyol que s’utilitza a l’illa.

http://www.barcelonacomedyfestival.com/


Dissabte 27 de novembre a les 21 h
La 3a edició del Festival Internacional de Comèdia de Barcelona 2010 presenta Andrew Maxwell + CIA
Preu: 17€ anticipada i 20€ a taquilla

Monòleg en anglès a càrrec de l’humorista Andrew Maxwell, un heroi de la televisió i de la comèdia a Irlanda. Ell i una sèrie de convidats presentaran un espectacle que es preveu que sigui la gala improvisada del festival.

http://www.barcelonacomedyfestival.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada