divendres, 9 de setembre de 2011

Festival CaliCanto + CaliCuento

El Festival d'intercanvi cultural entre Colòmbia i Barcelona, CaliCanto + CaliCuento, celebra la seva quarta edició a l'auditori del C.A.T.

Aquesta iniciativa neix de l'interès de realitzar una difusió d'artistes locals entre dues ciutats que, per situacions vinculades a processos de migració de les últimes dècades, ara per ara podrien fàcilment denominar ciutats germanes: Cali (Colòmbia) i Barcelona (Espanya). Per això es proposa organitzar cada any presentacions internacionals amb els seus més destacats artistes de la música, la dansa, el cant, la literatura, el teatre, el cinema i la pintura. Busquen, per mitjà d'aquest esdeveniment, crear espais perquè els artistes puguin mostrar el seu treball en l'àmbit internacional i d'aquesta manera intercanviar experiències, conèixer promotors i editors d'altres països que es puguin interessar pel talent dels nostres artistes, propiciar un intercanvi artístic que permeti donar a conèixer aquests talents i així mateix estrènyer llaços d'amistat que enriqueixin la integració entre cultures.

Enguany, MomentosBCN barregen tres disciplines, la pintura amb César Biojó, la dansa amb Daniel Fetecua i el cant amb Olumbé i tenen al Perú com a país convidat en el cant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada