dimarts, 20 de setembre del 2011

Inauguració de l'exposició " Sense títol"

Sense títol 1930-2011
Inauguració de l’exposició el 21 de setembre de 2011 a les 21 h al C.A.T.

Comença el curs i la gent del C.A.T. anem traient tot el que trobem a les golfes per vestir les parets que us donen la benvinguda un curs més.

Enguany hem trobat uns cartells de concerts, concurs de pentinats, balls selectes, balls de gala, balls infernals... que feien festa amb les caràtules dels primers 4 LP i els següents 19 CD dels Tradicionàrius, mentre en un racó s’ho miraven amb posat melangiós i amb certa parsimònia els 80 butlletins que ha editat l’Artesà.

Han passat molts anys des del tango gaucho i la simpàtica estilista del Casino Artesà fins als Tradicionàrius i de ben segur que han passat més coses del que veiem i sabem, però avui volem recordar allò que ens lliga en aquest espai: la dansa i la música tradicional.

1930-2011 són els anys que uneixen aquesta petita mostra i entre mig: una república, una guerra civil, una forta dictadura, una feble democràcia, la vella Europa, el canvi de moneda, les noves tecnologies, la globalització, la crisi, la indignació... però també l’esperança, la solidaritat, la reflexió, el debat, la música, la dansa, la literatura i l’art que ho transcendeix tot.

Moltes mirades, preocupacions, complicitats i somriures són darrera d’aquests marcs. Molt treball i moltes reunions per pensar què farem, què programarem, què escriurem, què presentarem... perquè la penya ho passi bé i conegui nous sons, noves músiques i noves danses.

Que tingueu un bon curs!

Lola Capdevila
Gràcia, tardor de 2011


L’equip d’exposicions del C.A.T: Lola, Juli, Pitu, Andrea i Cristina


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada