dilluns, 7 de maig de 2012

La Taverna del C.A.T. – Maig 2012

Dimecres a les 21.30 h al Via Fora! C.A.T.

9 de maig – Joan Boada i David Plaç
Bandulimejant

Bandulimejant prové del verb bandulimejar que significa agafar el  camí dels somnis i Joan Boada, acompanyat per David Plaç, l’ha transformat en el seu projecte personal més recent. És una nova proposta, un repte personal de portar davant del públic cançons que més estima i que per diverses raons de feina, contingut o format, no ha pogut mostrar en els meus grups habituals, així com d'altres que sí que ha mogut, però revisades i reversionades, en format cantautor.

Joan Boada: guitarra i veu
David Plaç: baix elèctric

16 de maig – Ciscu Cardona i Ricard Ros
Ciscu Cardona i Ricard Ros son membres del grup de folk del Baix Llobregat RIU i ens oferiran un concert amb melodies i cançons dels Països Catalans, i alguna composició pròpia.


23 de maig - Piero Pesce i Jimmy Sciortino
Tarantel•la i músiques del Mediterrani

Piero Pesce i Jimmy Sciortino, viuen actualment a Barcelona i són dos dels components del grup de musica tradicional italià Questioni Meridionali Folk. Piero Pesce, original de Calàbria, a través de la música manifesta la seva cultura calabro-lucana des de les muntanyes del Pollino tradueix en clau personal els cants i les musiques. Jimmy Sciortino, original de Sicília, s'apropa a la música tradicional italiana després de la influencia irish i tradueix les cançons de “fiscaletto” (flautes de Sicília) en clau de violí.
Els dos presentaran una part de repertori del sud d’Itàlia en fusió mediterrani-irish, amb l’execució també de temes inèdits.

Piero Pesce: veu, guitarra i percussions
Jimmy Sciortino: violí

30 de maig – Quim Boix i Wladi Morales
Appletratxe

Com han anat a parar un Badaloní (Baix Maresme ) i un músic d'Algemesí (Ribera Alta) a un refugi de muntanya? Això que sembla un acudit és l'inici de la nostra història i el punt de partida del recorregut sonor per diferent repertori Català. Tot plegat, a mans d'una formació molt potent antigament i  acostumada a tocar els hits del moment: la cobla de flabiols.

Quim Boix: flabiol i bombo i ampli desplegament de tamborinos i artilugis improvisats
Wladi Morales: flabiol i bombo, ampli desplegament de tamborinos i trompa)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada