dilluns, 21 de gener del 2013

Cap de setmana de les Illes i Rubrifolkum

Els Foguerons de Sant Antoni a Gràcia, tast mallorquí, concerts, ball de bot, folk als Mercats i molt més!

El dijous 24 de gener a les 20 h engega el Cap de setmana de les Illes, en què després de celebrar-se a Mallorca els Foguerons de Sant Antoni es traslladen a Gràcia. Com cada any, el Cap de setmana s’obrirà amb un Tast gastronòmic de productes de Mallorca i seguidament hi haurà una glosada amb Caterina Canyelles, les VOPB (Viles Ocupades del Pla de Barcelona), la Glosa musicada amb Mateu Xurí, Pere i Manel Martorell, i altres.

El divendres 25, a les 19 h, podreu aprendre a ballar el ball de pagès amb un taller dirigit pels Es Revetlers. I a les 22 h començarà el concert ball a càrrec dels Taverners amb la presentació de les cançons del seu primer disc i seguidament Es Revetlers que ens presenten el seu disc Va de per llarg. Una nit de la millor música de les Illes.

El dissabte 26 de gener arrencarà la VI edició del Folk als Mercats a les 12 h als Mercats de la Llibertat i de l’Abaceria Central amb els Cor de Carxofa que acompanyaran als Xeremiers i glosadors de Mallorca, que passejaran pels mercats amb les seves xeremies per aportar un toc de música a tots els gustos i olors de les parades. Venedors, compradors i visitants podran gaudir de la música de les illes. I després de l’encesa de Fogueres a les places de Gràcia, a les 23 h a la plaça de la Virreina tothom podrà gaudir d’un gran ball de bot amb els grups Arreu i Es Revetlers.

Però la setmana que ve no només tindrem els Foguerons, sinó que també donarà el tret de sortida el Rubrifolkum – El Tradicionàrius al Baix Llobregat. El dissabte 26 a les 22 h seran Xavier Baró i Josep Ma Ribelles els encarregats d’inaugurar aquest Festival que enguany celebra la seva tercera edició!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada