dilluns, 11 de març de 2013

Isaac Ulam & Jose Domingo, Els Miralls de Dylan, homentage a Joan Boix i l’ultima Matinal!

Aquesta setmana, la penúltima del Tradicionàrius, tenim preparades moltes activitats, des de dimecres a diumenge!

Començarem el  dimecres 13 de març, amb Les Vespres dels dimecres en què Marcel Casellas al contrabaix s’acompanyarà d’Eduard Iniesta a la mandola i Pau Figueres a la guitarra.

El dijous 14 de març, a les 21.30 h, Isaac Ulam & Jose Domingo ens delectaran amb el seu nou disc Temple d’aigua i llum. El disc recull 10 noves cançons composades seguint patrons tradicionals com la jota, l'havanera o la cançó de treball. Dos trobadors moderns que busquen les arrels i dialoguen amb la tradició. Un concert en coproducció amb Bankrobber.

Divendres, 15 de març, serà el torn d’Els Miralls de Dylan! Després de 12 anys des del seu darrer concert, Gerard Quintana i Jordi Batiste reprenen el fil d’Els Miralls de Dylan, i ho fan presentant l’espectacle Tornarem a ser lliures, per recuperar la veu més actual de les cançons del trobador de Minessota. Tornarem a ser lliures és un projecte que neix en un context social, polític i econòmic molt diferent del de fa 15 anys. Però moltes de les composicions de Dylan al llarg dels seus més de 50 anys de ruta musical,  emmirallen el nostre present d'una forma que no aconsegueixen moltes de les cançons de la música popular actual. En aquest concert especial els acompanyaran  Pascal Comelade, Simone Lambregts i Xarim Aresté de Very Pomelo. 

Dissabte 16 de març a les 22 h us oferim l’homenatge a Joan Boix De Falsterbo 3 a Falsterbo Marí. Un espectacle de la mà de Falsterbo Marí, que vol recordar-lo a través d’algunes de les cançons que ell havia escrit, interpretades pel mateix grup i diversos artistes convidats com Ricky Araiza, Max Sunyer, Jordi Mena, Manel Joseph, Jordi Batiste, Pep Sala, Gerard Quintana, Joan Dausà i Falsterbo Marí. Serà un espectacle gratuït i obrirem portes a les 21.30 h.

Per tancar la setmana, el diumenge 17 de març, Ara Va de Bo i molts convidats ens porten una gran sessió de Matinals al C.A.T.! Aquesta és la darrera sessió de les Matinals al C.A.T. en aquesta ocasió hem preguntat als nois i noies de les escoles, als nostres amics músics, als narradors d’històries per la por i ens hem trobar amb un munt de raons per tenir por. Per aquesta Festa Final de les Matinals al C.A.T., els Ara Va de Bo han convidat a grans experts en contes i cançons de por, comptarem amb La Bicicleta amb el conte de La bruixa i la por, les creacions d’Isabela Méndez, les narracions veneçolanes de Cecília Bellorín, els habituals col·laboradors la Família ventura, l’Eduard Casals, la colla del Taller de gralla del C.A.T. i molts més convidats! Vine i descobriràs que no ets l’únic que té pors!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada