dilluns, 25 de febrer del 2013

Nico Roig, Violinàrius, Matinals al C.A.T. i Les Vespres dels dimecres al Tradicionàrius

El proper dimecres 27 de febrer, a Les Vespres dels dimecres Marcel Casellas al contrabaix s’acompanyarà d’Albert Dondarza al violí i Alfons Rojo a la guitarra. 

El dijous 28 a les 21.30 h podreu escoltar a Nico Roig en concert al Tradicionàrius. Un concert en col·laboració amb la Fira de Música al Carrer de Vila-Seca. Nico Roig fa música delicada i tendre en la forma però amb un contingut punyent i no absent d'un humor negre bastant particular. En aquesta ocasió, tocarà les seves cançons amb algunes novetats i acompanyat d'una nova versió de la banda! Un concert per sortir-ne ben rigut i plorat.  A no perdre's per moltes raons.

 

I per començar bé la recta final del Tradicionàrius, divendres 1 de març engega el Violinàrius! Començarà amb una xerrada de presentació a càrrec d’Anaís Falcó, la coordinadora del monogràfic, i seguidament començarà el taller de danses de l’Alvèrnia a càrrec de les Poufs à cordes. Bruel serà l’encarregat de tancar la tarda amb un taller de dansa de Catalunya. Durant la Nit del Violinàrius, gaudirem de les Poufs à cordes i del nou disc de Bruel! Dissabte 2 de març serà dia de tallers, al matí amb Oriol Saña i Francesc Tomàs "Panxito" i després del dinar del Violinàrius al Via Fora! C.A.T. un taller de violí i violoncel amb les Poufs à cordes. Per tancar el Violinàrius, al Via Fora! es farà la cloenda els talleristes i les participacions de Poufs à cordes, Bruel, Les Violiles i Violinaris. Trobareu tota la informació i preus al Bloc del Violinàrius. 



 I el mateix dissabte a Olot se celebrarà el primer Olot Tradi’13 a la Sala el Torín amb Brunzit que presenten Maiadansa 

L’Associació OFOLK estrena l’OLOT TRADI’13, el Tradicionàrius a Olot

Precedint l’arribada de la primavera, el dissabte 2 de març a les 21h tindrà lloc a la Sala El Torín d’Olot una nova edició de l’Ofolk. En aquesta ballada organitzada conjuntament amb l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot (ICCO) i el Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) de Barcelona, es farà la presentació de Maiadansa, el nou CD del grup Brunzit. Aquest quartet, que és la unió de dos instruments de corda i dos instruments de vent, oferirà un ball de plaça divers, gaudit i musical, amb melodies de composició pròpia i arranjaments de peces tradicionals emmarcades dins l’àmbit de la Mediterrània. El públic ballador és el punt de mira principal de Brunzit i per això el grup vehicula un ball on hi tenen cabuda tant els amants del ball de parella, com les persones amb preferència per les danses col·lectives. Les entrades per a l’ OLOT TRADI’13 valdran 5 euros (3 euros socis Ofolk) i es podran adquirir a taquilla a partir d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.
 
Per tancar la primera setmana de març, no podia faltar una sessió de les Matinals al C.A.T. el diumenge 3 de març a les 12 h. La rondalla de la tenora i el flabiol una història de dos amics que viuen a un poble i toquen la tenora i el flabiol i que no s’avenen tocant junts i se’n van a córrer món per fer amics.  Al cap d’un any hi tornen, s’expliquen les experiències i acaben formant una gran orquestra; ara sí, ben avinguda. Si acompanyem a Jesús Ventura i el seu flabiol i a Jordi Guixé i la seva tenora, en aquest viatge de nord a sud, ens presentaran als amics músics que es troben arreu, com l’acordió diatònic de la Clara Ribatallada, les maraques de la Cecília Bellorín, la guitarra elèctrica d’en Jordi Roura, la tarota de la Griselda Ballester, el clarinet d’en Sergi Ventura o l’oboè de la Mireia Ventura. I el professor Pagès ens proposa fer INSTRUMENTS DE XOCOLATA, podem fer entre tots una gran orquestra amb galetes de xocolata. Que bé que sona! No et pots perdre aquest recorregut per les músiques d’arreu del món que ens faran cantar i ballar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada