dimarts, 30 de juliol del 2013

La Plaça del Folk 2013!

Com cada any, del 15 al 21 d’agost, durant la Festa Major de Gràcia, la plaça del Sol de la Vila de Gràcia es converteix en un espai on la protagonista és la música folk i d’arrel, però on també donem pas a la rumba i a l’electrònica! Enguany, us presentem un cartell d’allò més variat, amb artistes catalans, occitans i sahrauís!

Per inaugurar la plaça, el dia 15 d’agost, tindrem el grup Òk! Brigada Interancional, amb Carles Belda i el Conjunt Badabadoc, i els occitans Gigi de Nissa (del grup Nux Vomica) i l'Estefano (de Lou Seriol). El 16, la cantant sahrauí i el seu grup Aziza Brahim & Gulili Mankoo, que ens delectaran amb poemes i cançons d’on provenen. El 17 gaudireu d’una nit de ball folk amb El Pont d’Arcalís  i  La Canya Borda i el 18 dels sons més rellevants de la Cobla Catalana dels Sons Essencial de Marcel Casellas. Un dels plats forts de la programació serà el dia 19 amb la presentació de l’últim disc d’Els Catarres, Postals. El 20, el penúltim dia, serà la nit rumbera de les festes amb els Rumba All Stars  i els Arrels de Gràcia com a artistes convidats. Per tancar la plaça, l’última nit, el grup Inxa Impro Quartet ens presentarà el disc All That Trad, un espectacle amb molts espais per la improvisació. 

I després dels concerts, els dies 15, 16, 18, 19 i 21 el punxa discos PD MiStu, tancarà la nit amb música folk. Sentirem apunts gypsies, tonelades de fusió, ecos de folk rock, una clara influència mediterrània, repunts de worldbeat i una aproximació a la pista de ball sense preses, on música tradicional i sons moderns es donen la mà. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada