dimecres, 4 de setembre del 2013

NOVA PROGRAMACIÓ DE TARDOR AL C.A.T.!

Primer de tot, volem fer una petita valoració molt positiva de la Plaça del Folk 2013 i de la bona acollida per part del públic que va omplir la plaça del Sol cada dia per escolar les noves propostes musicals de l’àmbit del folk. I també, del bon resultat, un any més, de les Colònies Musicals per a Joves Intèrprets Folk del Pirineu a la nova casa de Colònies Ridolaina de Bellver de Cerdanya amb una assistència de 120 músics durant els dos torns. Ara, arrenquem aquest últim trimestre de l’any amb nova programació i activitats!
La primera activitat que engega motors és un dels nostres projectes formatius, els Tallers de música i dansa tradicionals del C.A.T., que des del dia 2 de setembre ja tenen obertes les inscripcions per poder començar classes el proper 7 d’octubre. Trobareu tota la informació per les inscripcions al Bloc dels Tallers del C.A.T.. I si no us voleu quedar sense plaça, no trigueu en inscriure-us!

El mes de setembre, Barcelona celebra les Festes Majors de la Mercè i el C.A.T. hi participa amb l’actuació dels Ministrils del Camí Ral el proper divendres 20 de setembre que, com cada any, acompanyaran el Seguici Inaugural amb tot el bestiari de la ciutat i un cop a la plaça Sant Jaume ens delectaran amb totes les peces del Toc d’Inici.

Durant aquest trimestre celebrarem la 8a edició del cicle la Taverna del C.A.T. amb 11 sessions de duets musicals que es prepararan un repertori únic per l’ocasió. El cicle començarà el 2 d’octubre amb una parella molt especial, els germans Alba Tomàs i Joan Tomàs. Us esperem, doncs, tots els dimecres del 2 d’octubre a l’11 de desembre a les 21 h al bar Via Fora! del C.A.T. L’entrada és lliure!

A més, el C.A.T. ha programat concerts i activitats per aquest últim trimestre de l’any com la presentació de l’últim disc d’Amadeu Casas, Lo Gaiter de la Muga; els concerts dels cicles Circuit Folc i Euskal Herria Sona; una sessió matinal de la mà del grup Ara Va de Bo dins el Festival de Narració Oral Munt de Mots, o l’espectacle nadalenc de Pau Riba, Jisàs de Netzerit.

Ben aviat rebreu la programació més detallada de tot el trimestre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada