dilluns, 28 de febrer del 2011

Música folk de dijous a diumenge al Tradicionàrius!



Concerts de la setmana del 28 de febrer al 6 de març

Dijous 3 de març
Dijous gras i Sant Medir

Hora: 22 h
Lloc: C.A.T.
Preu: 9 € Amics del C.A.T. gratuït

Qui hi ha?
La seva música neix de la barreja de la cultura celta d’arrel irlandesa amb elements mediterranis i aires experimentals psicodèlics. I alhora la seva proposta artística camina entre dos mons: el del pop més actual i el del folk més tradicional.



Balkan Alien Sound (Irlanda)
Format el 2007 arran de l'interès despertat pels viatges i la recerca de la música i la cultura gitana dels Balcans, aquest grup irlandès ofereix la seva pròpia visió de les danses de Bulgària, Turquia i Romania, així com de les subtils cançons folklòriques de Sèrbia i Macedònia, interpretades amb precisió per la vocalista Aideen McGinn.



Divendres 4 de març
Concert ball
Hora: 22 h
Lloc: C.A.T.
Preu: 12 € Amics del C.A.T. 6 € Ball 5 €

Lo Carrilet de la Cava i les cançons de Josep Bo amb:

Quico el Célio, El Noi i el Mut de Ferreries, La Carrau, Pep Gimeno 'Botifarra', Pepet i Marieta, Andreu Rifé, Josep Maria Bonet, Montse Castellà, Juno i Juana Mari Bo que estan fent arribar a tot el país les cançons de Josep Bo.



La Carrau
Presenta la trilogia Cap. Cor. Fel. Ball

La Carrau ens presenta el seu últim disc, Cap. Cor. Fel, un fidel reflex de l’actual bon moment que viu el grup, que després d’alguns canvis en la formació ha optat per tirar de veta del vessant electrònic a l'hora de fer les seves revisions i recreacions dels estils tradicionals de la música catalana.




Dissabte 5 de març
Folk als Mercats
Hora: 11 h
Lloc: Mercat de la Llibertat

Els Francolins
El repertori d'Els Francolins està integrat per temes originals propis i altres del repertori de vells flabiolaires, a més de temes de pel•lícules, música llatina i altres peces del repertori tradicional català.


Folkestoltes – Tradicionàrius a la Mirona
Hora: 19 h
Lloc: la Mirona de Salt, Girona
Preu: entrades anticipades 12 €, Amics del C.A.T. i socis de Qrambla 10€ / entrades a taquilla 15 €, Amics del C.A.T. i socis de Qrambla 13 €

La disbauxa de la nit més carnal del nostre calendari a ritme de folk. La música dels grups més innovadors a l’escenari de la sala La Mirona de Salt (el Gironès). La primera gran festa de Carnestoltes 'tradactual' del país! Mentre les masses passen una nit de Carnaval ensopida veient passar les carrosses plenes de disfresses de bàtman i de gossets dàlmata, a Salt es prepara una festa esbojarrada on confluiran tres dels grups que més fan ballar i somiar els amants del ball folk. Des del nord de Catalunya ens arriba aquesta aposta a tres bandes per als peus més exigents. Aquí s’uniran, oblidant per una nit què és el pecat de la carn, estudiants decebuts de Bolonya, mares fartes de portar el nen a la guarderia i parelles que ja no es creuen els balls de saló de la Mari Pau Huguet. Serà una nit per perdre el control i deixar enrere la crisi econòmica i els problemes amb la sogra. Ens animaran a ballar La Banda d'en Vinaixa, Tazzuf –guanyadors del Concurs Sons de la Mediterrània 2010– i Accordzeam.



Més informació a www.folkestoltes.cat


Diumenge 6 de març
Preu: 5 € • Nens de 4 a 12 anys: 3 € Menors de 3 anys gratuït
Lloc: C.A.T.

Bestiari

Vetllada de cançons, contes, poemes i danses que tracten d’animals. Des dels insectes més petits fins els elefants més voluminosos. La cuca de llum i el seu origen, la guineu i les seves malifetes, un gripau que no es rentava els peus i un escarabat presumit. Animals del nostre país i també d’arreu del món. En especial de Brasil amb Marina Dias i Anna Ly. Amb la col•laboració de Portugués para crianças-Associació Cultural BiblioMusiCineteca

Més informació a www.tradicionarius.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada