dijous, 17 de gener del 2013

Aquesta setmana al Tradicionàrius...


Durant aquesta setmana el Tradicionàrius us proposa una pre-estrena de documental, un concert ball, una nit de ball folk i la primera Matinal al C.A.T.

Aquesta setmana el Tradicionàrius arrenca el dijous 17 de a les 20 h amb la pre-estrena del documental produït per TV3 El riu que ens porta. 25 anys de Tradicionàrius. Un documental que pretén recollir la història del festival folk barceloní, la seva evolució fins avui i la seva repercussió arreu dels Països Catalans. 

El divendres, com és costum, gaudirem d’una nit de concert ball a partir de les 22 h.  El concert anirà a càrrec de Xavi Murcia que ens presentarà el seu últim disc A contrapeu un treball que representa un cert retorn cap a un ambient més orgànic des d'una tímbrica electroacústica. El ball l’amenitzarà La Cobla Catalana dels Sons Essencials, el darrer projecte de Marcel Casellas, que presenta melodies, timbres i ritmes de la terra en un format de rabiosa actualitat i d’improvisació ètnica. La formació de deu músics posen sobre l’escenari tots els instruments de la cobla, juntament amb percussions ètniques i la veu.

Dissabte 19 a partir de les 21 h, els amants de les danses folk podran gaudir de la Nit de ball folk en la qual hem programat 3 grups que ens presenten els seus nous treballs. Engegarem la nit amb els Brunzit, que ens presentaran el seu nou disc Maiadansa. Seguidament, les De Calaix celebraran el seu desè aniversari presentant l’espectacle Veus al ball, amb un repertori dedicat al ball folk. I per últim, el mític grup El Pont d’Arcalís ens faran ballar amb l’espectacle Ball a l’hostal, la part més ballable del seu repertori, que es basa en temes populars i tradicionals de les comarques del Pirineu.
   
 
Per tancar la setmana, el diumenge 20 a les 12 h donarem el tret de sortida al cicle de les Matinals al C.A.T. amb La cantata del drac de foc i fum. Un espectacle per tots els públics, dinàmic, engrescador i molt participatiu en què es treballarà el respecte a la diferència i les virtuts amagades amb el grup Ara Va de Bo i molts convidats. Trobareu les lletres i les músiques de la Cantata a aravadebo.cat i al Bloc del C.A.T.
 

Consulteu els preus i més informació a  www.tradicionarius.cat
Entrades anticipades a www.codetickets.com

 




Podeu seguir-nos a les nostres xarxes socials i trobareu ofertes i descomptes pels nostres concerts
Facebook/tradicionarius     
Twitter @tradicionarius #Tradicionarius13                   




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada