divendres, 18 de gener del 2013

El Rubrifolkum - El Tradicionàrius al Baix Llobregat

Torna el RUBRIFOLKUM! Del 26 de gener al 9 de febrer a Sant Boi de Llobregat

La tercera edició del Festival Rubrifolkum, també conegut com el Tradicionàrius del Baix Llobregat, proposa concerts dobles amb un alt nivel musical i manté la popularitat en els preus de les entrades (5 €). Anxo Lorenzo Band (Galícia), DRD (Astúries), Xavier Baró (Catalunya), Tazzuff (Catalunya), Josep Maria Ribelles (Catalunya) i Les Violiles (Catalunya) són els noms del cartell d’enguany.

Arriba la tercera edició del Festival de música neo folk Rubrifolkum, un projecte creat i gestionat per l’Associació Musical Qui hi ha?. El Festival va néixer l’any 2011 per donar a conèixer les propostes de renovació de la música d’arrel que es fa al nostre País i arreu de l’Estat i apropar-la a la ciutat de Sant Boi i a la comarca del Baix Llobregat, amb l’objectiu de crear nous públics d’aquest gènere musical i enriquir l’oferta musical i cultural santboiana.

El Festival segueix apostant per la programació de concerts però també per l’ensenyament musical especialitzat a través de tallers a càrrec d’alguns dels músics que participen al Festival. Amb les Tabernes Rubrifolkum, es continua portant la vivencialitat de la música d’arrel a bars i tabernes  de Sant Boi.i per segon any, esdevé el Tradiconàrius del Baix Llobregat, gràcies a l’acord amb aquest festival de Barcelona., i atorgarà el premi Rubrifolkum 2014 a la Fira de Música al Carrer de Vila ‐Seca 2013.

Els Tallers del Rubrifolkum

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada